Dit zijn je 5 slechtste gewoonten die bij je sterrenbeeld horen

Weegschaal 24 september t/m 23 oktober

Geld uitgeven: De Weegschaal richt zich graag op winkeltherapie. Als jij dit bent, let dan op je bestedingspatroon, vooral als je de neiging hebt om uit te geven!

Snel ja zeggen: vind je het moeilijk om nee te zeggen? De Weegschaal houdt ervan anderen te plezieren en vaak zeggen ze te snel ‘ja’ tegen anderen. Dit kan leiden tot een overbelast schema. Let goed op dat je het niet te druk voor jezelf maakt!

Te snel verliefd worden: Het is gebruikelijk dat Weegschalen verliefd worden op het idee van een persoon en niet wie ze eigenlijk zijn. Weegschalen zijn romantisch, dus zorg er voor dat je om de juiste redenen een relatie aangaat.

Mensen aangenaam: Weegschalen doen hun best om conflicten te voorkomen, zegt Lang, wat een gewoonte is waardoor je je uitgeput kunt voelen.

Als dit bekend klinkt, is er genoeg te doen. “Weegschaal zou een les kunnen nemen van Ram, hun astrologische tegenhanger, en van tijd tot tijd een beetje meer [op zichzelf gericht] kunnen zijn,” zegt Lang. “Dit zou hen helpen de stress te vermijden om iedereen gelukkig te maken.”

Positief is dat je een uitstekende gastheer bent, zegt Barretta, en dat je weet hoe je je vrienden welkom en speciaal kunt laten voelen. Als weegschaal ben je ook eerlijk en help je anderen om beide kanten van een situatie te zien.

Lees de slechtste eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen op een van de volgende pagina’s!