Steek een rozensteel in een aardappel. Wat er gebeurt is niet te geloven!

We houden allemaal wel van een bloemetje op tafel. Het is heerlijk om je huis te versieren met wat geur en kleur. Toch is het jammer dat we ons dure bosje bloemen na een aantal dagen al weg moeten gooien!

Rozen

Een bosje bloemen in huis is natuurlijk altijd fijn. Het ruikt lekker en het staat onwijs gezellig. We trakteren onszelf dan ook graag op een mooi boeket. Iedereen houdt bijvoorbeeld wel van een mooie bos rozen. Helaas zijn bloemen redelijk prijzig en hebben we niet allemaal groene vingers. Gelukkig hebben wij een supertip voor je waarmee jij super gemakkelijk je eigen rozen kunt kweken! Je hoeft er geen groene vingers voor te hebben en het werkt super simpel! Met deze super gemakkelijke truc kweek je in een handomdraai een prachtige rozenstruik. Je hoeft absoluut geen groene vingers te hebben om mooie bloemen te hebben. Wat je nodig hebt heb je waarschijnlijk gewoon al in huis! Je gebruikt voor deze truc een rozensteel, aardappel, potgrond, pot en plastic fles.

Een rozensteel in een aardappel klinkt misschien gek, maar je zult verbaasd staan van het resultaat. Op de volgende pagina lees je hoe je te werk gaat en een extra instructie video!