Dit zijn je 5 slechtste gewoonten die bij je sterrenbeeld horen

Leeuw 24 juli t/m 23 augustus

Angst voor verandering: veranderingen kunnen eng zijn. De Leeuw neemt deze angst vaak voor altijd met zich mee. Dit kan voor problemen zorgen bij de Leeuw. Vooral als ze een slechte relatie hebben of ontevreden zijn met hun baan.

Online te veel delen: het is prima om in sociale media te zijn en online gedachten en foto’s te delen. Maar is er een kans dat je te ver gaat? Als jij als Leeuw op zoek bent naar afleiding, gaat zoek je die vaak online. Dit kan tijdrovend zijn waardoor je productiviteit onder druk komt te staan.

Je onzeker voelen: hoewel het op zichzelf geen slechte gewoonte is, is het belangrijk om in gedachten te houden hoe vaak je je onzeker voelt, vooral over je uiterlijk. De Leeuw wil er altijd op z’n best uit zien met een obsessie voor elk detail.

Dingen persoonlijk nemen: De gevoelens van Leeuwen zijn gemakkelijk gekwetst waardoor je elk klein ding persoonlijk kunt nemen. Zelfs als het niet de bedoeling van iemand was om je pijn te doen. En dat kan veel stress veroorzaken.

Leeuwen hebben een heel groot harten en zijn erg gul. Ze zijn ook extreem beschermend voor hun vrienden en voor hun geliefden.

Lees de slechtste eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen op een van de volgende pagina’s!