Dit zijn je 5 slechtste gewoonten die bij je sterrenbeeld horen

Boogschutter 23 november t/m 22 december

Gokken: Deze gewoonte kan een groot probleem zijn voor de Boogschutter. Waag jij graag een gokje als boogschutter? Let dan wel op, het kan zelfs een verslaving worden!

Zeggen wat je niet bedoelt: De Boogschutter wil niet graag iemand beledigen, maar ze kunnen de gewoonte hebben om te praten zonder na te denken. Oeps! Vanaf nu kan je in ieder geval je sterrenbeeld de schuld geven als het weer eens misgaat!

Overwerken: De Boogschutter heeft de neiging om te hard te werken en verlaat bijvoorbeeld als laatste het kantoor. Dit kan natuurlijk ook een mooi pluspunt zijn, zolang je jezelf niet verliest in het werk!

Beloften: De Boogschutter houdt van vrijheid en houdt er niet van om hierin te worden beperkt. Hierdoor kunnen ze op elk moment zomaar op een nieuw project of idee afgaan en hun eerdere verplichtingen vergeten.

Ongeduldig zijn: Een Boogschutter zit vaak vol grote ideeën maar volgt ze vaak zonder een duidelijk plan.

Een Boogschutter heeft een uitstekend gevoel voor humor. Ze zullen met je lachen en zelfs om zichzelf lachen. Ze zijn optimistisch en helpen je het glas altijd als halfvol te zien. Herkenbaar?

Lees de slechtste eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen op een van de volgende pagina’s!