Het blijft altijd een rotklusje: aardappels schillen. Maar met dit handigheidje is dat verleden tijd! Deze truc is sneller dan het klassieke schillen én je hoeft niet met je mesje de hele aardappel te schillen. Met dit trucje is het schillen van aardappels in no time klaar!
De aardappel is een van de meest gegeten voedingsmiddelen in Nederland. Dat komt omdat de aardappel niet duur is, natuurlijk erg lekker is en omdat je er verschillende dingen mee kunt maken. Als je het gewicht aan aardappelen dat een Nederlander gemiddeld per jaar eet bij elkaar optelt, dan kom je op 53 kilo aardappelen per persoon! Naast gewone aardappelen eet een Nederlander jaarlijks ook nog gemiddeld 28 kilo aardappelproducten (zoals chips, patat en aardappelzoutjes). Totaal wordt er dus per persoon 81 kilo gegeten! Genoeg redenen dus om het schillen iets gemakkelijker te maken.
Bekijk de slimme truc voor het snel schillen van je aardappelen in het filmpje op de volgende pagina!