Met deze super simpele truc ben je zo van je ouderdomsvlekken af!

Ouderdomsvlekken, ook wel levervlekken genoemd, zijn platte bruine vlekken die voorkomen op onze handen, armen, het gezicht en andere plekken die vaak blootgesteld worden aan de zon. Ouderdomsvlekken komen voor wanneer je ouder wordt en je uiterlijk begint te veranderen. Gelukkig hebben wij een gemakkelijke en pijnloze oplossing waarmee je vlekken zo zijn verdwenen!

Symptomen

Ouderdomsvlekken kunnen voorkomen op ieder huidtype. Het meeste komen ze voor bij mensen met een lichte huid. Ouderdomsvlekken herken je aan:

  • Vlakke, platte plekken met verhoogde pigmentatie
  • Meestal licht bruin, donker bruin of zwart
  • Komen het meest voor op plekken die het meest aan de zon zijn blootgesteld zoals handen, schouders, armen en het gezicht

Ouderdomsvlekken zijn niet gevaarlijk, maar zien er vaak niet mooi uit. Daarom willen de meeste mensen er graag zo snel mogelijk vanaf. Velen gaan naar de dokter om het te laten verwijderen, anderen proberen het met dure crèmes of lotions. Hier zit een prijsje aan vast en soms is het ietwat pijnlijk. Je denkt misschien dat het onmogelijk is, maar je kan ouderdomsvlekken op een simpele, natuurlijke en veilige manier helemaal zelf verwijderen!

Ga naar de volgende pagina voor de simpele oplossing met een ingrediënt dat je waarschijnlijk gewoon al in de keuken hebt staan! 

Disclaimer: Er is geen garantie voor specifieke resultaten en deze kunnen per persoon verschillen