Dit is waarom je direct peper en zout op een citroen zou moeten doen!

1. Keelpijn

Last van keelpijn? Met de combinatie van citroen, peper en zout kom je er direct vanaf! Combineer het sap van 3 verse citroenen, een halve theelepel zwarte peper en een theelepel zeezout in een glas warm water. Gorgel een paar keer per dag met dit zelfgemaakte wondermiddel om je keelpijn direct te genezen. Het middeltje verlicht ook nog eens het hoesten.

2. Verkoudheid en griep

Wist jij dat citroen wonderen kan doen bij griep en verkoudheid? Knijp een halve citroen uit in een kop gekookt water. Laat het vruchtvlees en de schil 10 minuten trekken. Haal vervolgens de schil uit het glas en voeg een theelepel honing en voeg een snufje gemalen zwarte peper en zout toe aan het water. Drink dit 2 tot 3 keer per dag voor en je zult je direct beter voelen!

3. Misselijkheid 

Je kan misselijkheid direct verminderen door de combinatie van een eetlepel citroensap en een theelepel zwarte peper en zout. Meng de ingrediënten in een glas warm water en drink dit langzaam op. De zwarte peper verminderd maagklachten en de citroen zorgt er voor dat je gevoel van misselijkheid zal stoppen.

4. Gewichtsverlies

Wil jij nog even wat extra kilo’s kwijt? Dat kan gemakkelijk met het volgende drankje. Meng 1/4 theelepel gemalen peper met een lepel honing en twee lepels citroensap in een glas water. Voeg daarna een snufje zout toe en drink de oplossing elke ochtend op een lege maag. Je zult merken dat je snel gewicht verliest!

5. Aften

Aften zijn vervelende plekjes in je mond die voorkomen als je weerstand niet helemaal goed is. Gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen! Meng het sap van een citroen met een theelepel zout in een kopje met warm water. Spoel je mond na iedere maaltijd met dit middeltje. Je zult merken dat je aften gauw zullen verdwijnen!

Bron: timesofindia | Beeld: YouTube